Kolding

Nyheder

5 Stjernet start på nyt madkoncept

5 Stjernet start på nyt madkoncept

Weekenden blev startskuddet på vores nye madkoncept – og sikke en start! Mere end 80 personer har testsmagt vores nye menu og I har taget godt imod os. TAK!

 

Specialøl fra portugal

Specialøl fra portugal

Efter vi startede op i Kolding, har vi haft stor efterspørgsel på specialøl. Derfor har vi nu anskaffet os 7 forskellige portugisiske specialøl heriblandt IPA, Stout, Amber, Trigo og Bock. Vi synes selv, at de smager helt vildt godt, og nu er det ikke fordi, at vi skal blære os, men vi er de eneste i Danmark som sælger disse portugisiske specialøl. Så hvis du ikke allerede har prøvet dem, så sving forbi os i Munkegade og smag en lækker portugisisk specialøl sammen med os. Vi ses!

Hos os handler det om vinen, vores gæster og den gode stemning

En stemning af Portugal i hjertet af Kolding

Åbningstider:


Torsdag: 17.00 – 22.00
Fredag: 16.00 – 01.00
Lørdag: 16.00 – 01.00

 

Douro Winebar - Kolding

Om Douro Wine

Vi er fire personer med forkærlighed for vin, som er gået sammen om denne lille vinbar i Aalborg. Vi er to danskere bestående af far og søn (Stig og Daniel) samt vores portugisiske venner Eurico og Vitór. Vi har alle en stor forkærlighed for Portugal og dets vine, hvorfor det gav god mening for os at lave en vinbar med speciale i portugisiske vine suppleret med portugisiske specialiteter.

På billedet ovenfor ses Stig, Eurico, Daniel og Vitór ved Quinta Do Vallado i Douroregionen.

Douro Wine Bar er en lille, hyggelig vinbar drevet af mig Daniel og min far Stig. Vi har startet denne vinbar sammen med vores to portugisiske venner Eurico og Vitor. Hos os er vinen i fokus, og vi vil i vores vinbar forsøge at trække den lokale stemning og oplevelse af at drikke vin hos en lille, lokal vinbonde i det sydlige Europa med til Kolding. Derfor er vores slogan også: Det handler om vinen.

Da vores venner så belejligt bor og lever i Portugal, har vi specialiseret os inden for portugisiske vine. Vores sortiment bliver løbende opdateret, således at du ved hvert besøg kan få en ny oplevelse.

I vores lille, hyggelige vinbar har du også mulighed for at supplere vinen med vores lækre tapas, der er fyldt med lækre specialiteter – og skulle du få lyst til noget sødt, tilbyder vi også et mindre udvalg af portugisiske desserter og smagfuld kaffe.

Tlf: 60536047 Email: kolding@dourowinebar.dk

Munkegade 9, 6000 kolding