Aalborg

Nyheder

Ny vingård hos Douro 🍷

Ny vingård hos Douro 🍷

Quinta Seara D´Ordens er en familievirksomhed med rødder
tilbage til 1870´erne hvor familien købte Quintaen.

Seara er et Ruby hus med stærk fokus på deres Vintage og LBV. Vingården laver smagfulde rød og hvidvine, hvor især deres Reserva imponerer. Vingårdens marker ligger i en højde fra 200 til 500 meter over Dourofloden.

Specialøl fra Portugal

Specialøl fra Portugal

Vi er netop begyndt at importere nogle portugisiske specialøl. Mærket er Sovina, og det er ikke for at blære os, men vi er det eneste sted i Danmark, som har disse øl. Vi har fået 7 forskellige heriblandt IPA, Stout, Amber, Trigo og Bock. Så kom forbi og smag en af vores lækre specialøl – eksklusivt hos Douro 😉

Hos os handler det om vinen, vores gæster og den gode stemning

En stemning af Portugal i hjertet af Aalborg

Smagninger

 

Portvinssmagninger

Portugisisk vinsmagning

Portugisisk ølsmagning

Cocktailkursus i portugisiske cocktails (kommer snart)

Om Douro Wine Bar

Vi er fire personer med forkærlighed for vin, som er gået sammen om denne lille vinbar i Aalborg. Vi er to danskere bestående af far og søn (Stig og Daniel) samt vores portugisiske venner Eurico og Vitór. Vi har alle en stor forkærlighed for Portugal og dets vine, hvorfor det gav god mening for os at lave en vinbar med speciale i portugisiske vine suppleret med portugisiske specialiteter.

På billedet ovenfor ses Stig, Eurico, Daniel og Vitór ved Quinta Do Vallado i Douroregionen.

Douro Wine Bar er en lille, hyggelig vinbar drevet af mig Daniel og min far Stig. Vi har startet denne vinbar sammen med vores to portugisiske venner Eurico og Vitor. Hos os er vinen i fokus, og vi vil i vores vinbar forsøge at trække den lokale stemning og oplevelse af at drikke vin hos en lille, lokal vinbonde i det sydlige Europa med til Aalborg. Derfor er vores slogan også: Det handler om vinen.

Da vores venner så belejligt bor og lever i Portugal, har vi specialiseret os inden for portugisiske vine. Vores sortiment bliver løbende opdateret, således at du ved hvert besøg kan få en ny oplevelse.

I vores lille, hyggelige vinbar har du også mulighed for at supplere vinen med vores lækre tapas, der er fyldt med lækre specialiteter – og skulle du få lyst til noget sødt, tilbyder vi også et mindre udvalg af portugisiske desserter og smagfuld kaffe.

Tlf: 93840384 Email: aalborg@dourowinebar.dk

Danmarksgade 49, 9000 Aalborg

Åbningstider

Mandag: Lukket

Tirsdag: 17.00 – 23.00

Onsdag: 17.00 – 23.00

Torsdag: 17.00 – 23.00

Fredag: 15.00 – 01.00

Lørdag: 15.00 – 01.00

Søndag: Lukket

Book on our widget!

 

Douro Winebar - Aalborg