Nyheder - Douro Wine Bar

Nyheder

Vil du holdes underrettet om nye vine, arrangementer og andet fra Douro Wine Bar, kan du tilmelde dig vores nyhedsbrev her
Tilmelding af nyhedsbrev

KRABBEKLØR & BOBLER AD LIBITUM ER TILBAGE!

8. juni 2020

Vi er endelig tilbage med de MEGET populære krabbeklør og lækre bobler ad libitum! Meget kan Corona lukke for, men ikke vores elskede klør. Den fantastiske onsdagstradition er derfor genoplivet, og vi kører hver onsdag Krabbeklør & Bobler ad libitum fra 18:00 – 21:00 til kun 298,- pr. person – det bliver så lækkert! Fyld maven med det gode fra havet, og nyd en lækker aften i godt selskab! Som vi ved, rives pladserne væk, så skynd dig at booke dit bord til næste onsdag med det samme. Vi ses!

COCKTAIL NIGHT!

4. juni 2020

Vi har rigtig været i det gale cocktail hjørne her under lockdown, og vi er simpelthen blevet så vilde med vores egne cocktails, at vi har bestemt at fejre det HVER fredag og lørdag i juni fra 22:00 – 00:00! Her kan du til kun 65 kr. pr. stk selv få lov at smage vores lækre cocktails.

 

OBS! Lørdag d. 13. juni fra afholder vi 3 timers COCKTAILSMAGNING, hvor du kan tage skridtet videre og selv prøve at lave lækre cocktails med portvin, gin og mange andre lækre ingredienser! Hop ind på vores Facebookbegivenhed “Cocktailsmagning”, hvor du kan læse mere og fange dine billetter (se knap herunder).

SANGRIA TID!

3. juni 2020

Sangriaen er tilbage, og vi danser af glæde! Sommeren er kommet, og det betyder sangriatid – det ved vi alle! Vi fejrer derfor sommeren med SANGRIA BUFFET hver torsdag aften fra 19:00-22:00 (3 TIMER!!), hvor du kan lappe hele 4 forskellige lækre sangriaer i dig for kun 290,-

 

Skynd dig at booke dit bord, så du er sikret DIN plads!

VI HOLDER ÅBENT IGEN

19. maj 2020

Vi har efter myndighedernes godkendelse åbnet vores vinbar igen, og vi glæder os rigtig meget til at se jer! Vi tager selvfølgelig alle hygiejniske forbehold, og har indrettet baren efter retningslinjerne, så vi alle fortsat kan holde afstand – derfor også kun max 25 gæster i baren på én gang. Vi tilbyder stadig TO-GO med afhentning i baren, så du kan få lækker tapas og vin hjemme på sofaen, hvis du hellere foretrækker det i denne tid – vi skal alle føle os trygge. Bestil bord eller tjek vores TO-GO menu ud – uanset, så glæder vi os forfærdelig meget til liv i baren igen!

COVID-19 & DOURO WINE BAR

16. marts 2020

Vi holder efter myndighedernes anbefalinger lukket i vores vinbar, men vi bringer stadig vin og tapas direkte til dig ALLE DAGE med vores TAPAS & VIN TO-GO. Vi tilbyder kontaktløs levering, hvis dette ønskes, og vi tager selvfølgelig alle hygiejniske forbehold. Vi holder hovederne højt, men vi må også huske, at vi er en forretning, så vi håber og beder til, at I vil støtte lokalt, og købe gavekort eller TO-GO i denne periode, så vi kan holde os oven vande. Gavekort kan købes telefonisk og på mail. Vi glæder os så meget til at kunne åbne dørene op igen, når vi er på den anden side af denne ekstraordinære tid.
Åbningstider
Mandag Lukket 
Tirsdag, onsdag og torsdag 17.00 – 23.00
Fredag og lørdag 15.00 – 00.00
Søndag Lukket

Skriv til os

Vær ikke genert. Lad os vide, hvis du har spørgsmål!